top of page
koffiebar Tess & Jess - koffiebonen

Puur(s), lekker en gezond ontbijt bij koffiebar Tess & Jess 

Eat in or Take-away: onze ontbijtbar maakt je dag goed.

smoothie

Een feestelijk ontbijt, vers en met liefde klaargemaakt: dat smaakt…

Hou jij ook zo van ontbijt? Wij ook! De ontbijtkaart van koffiebar Tess & Jess bulkt dan ook van hartig en zoet ontbijtplezier. Lekker? Altijd. Gezond? Natuurlijk! Met hier en daar een kleine guilty pleasure, omdat je het vandaag verdient. Voor elke honger, elk humeur en elke goesting, maar wel steeds (h)eerlijk en ambachtelijk gemaakt. Dat geldt trouwens niet alleen voor je ontbijt, ook voor je lunch.

OOHntbijt 

Fan van een smoothiebowl, yoghurt met granola en vers fruit, een eitje, oatmeal of toast: kies je favoriete ontbijt bij Tess & Jess. Geen idee wat te kiezen of heb je gewoon zin in een rijkelijk ontbijt?  Ook daar hebben we aan gedacht: zet je tanden in onze verrukkelijke ontbijtformule, met alles erop en eraan (ook een glas cava en versgeperst fruitsap).

Koffie please!

Tess & Jess heeft een zwak voor koffie. Denk aan de geur van vers gebrande koffiebonen met heerlijke aroma’s. Mocht je het nog niet gelezen hebben op onze homepagina, hiervoor werken we samen met branderij Cross Roast, die wekelijks koffie brandt en ook weet wat goede koffie is. Espresso, americano, latte (macchiato), flat white of chai lover? Je vindt je ultieme koffiebreak bij Tess & Jess, indien gewenst bereid met havermelk, cocos, amandel of soja, een shot en zalige zoetigheden als karamel, hazelnoot, speculaas of oreos.

espresso, americano, latte, flat white, chai lover
zwak voor koffie

Andere warme dranken

Een gezonde verse gember- of muntthee? Verslavend lekkere chocomelk van Belgische Callebaut chocolade? Met slagroom of met een topping, waarom niet? Proef van onze onweerstaanbare warme dranken!

Het beste ontbijt van Puurs en omstreken: verlekker jezelf alvast op onze menukaart, spring binnen bij Tess & Jess voor je ontbijt en geniet van een goeiemorgen!

Good coffee makes great friends!
“Good coffee makes great friends!”
bottom of page