top of page
achtergr6.jpg

Lunchen in Puurs? Koffiebar Tess & Jess is jouw lunchadres!

Eat in of take-out 

Smakelijke lunch

Lunchtijd!

Lekker lunchen in Puurs doe je bij koffiebar Tess & Jess. Lekker eten kan trouwens ook gezond zijn en vice versa. Dat bewijzen we graag tijdens je middagpauze (of tijdens je ontbijt). Alle ingrediënten hebben we in huis om je een smakelijke lunch voor te schotelen in een gezellige sfeer. Geniet ervan in onze koffiebar of op ons terras, ook take-away is mogelijk. 

Iedereen welkom

Of je nu met familie of vrienden samenkomt voor een gezellige lunch of met collega’s afspreekt voor een zakenlunch, iedereen kan zijn of haar kleine of grote honger stillen bij Tess & Jess. Onze lunchbar is trouwens gelegen op het bedrijventerrein in Puurs, makkelijk bereikbaar tussendoor op kantoor of als je onderweg snakt naar een lekkere lunch.

Eat this

Afspraak voor een niet te missen dagsoep, gezonde salade, bagel op Indische wijze, met roomkaas, zalm en dille, … bookes met heerlijke hummus, smeuïge guacamole en andere verrassende smaakbommetjes: bij Tess & Jess moet je zijn voor een next level lunch. Ook moeilijk kiezen tussen de vele zoete tussendoortjes en onze fingerfood: om duimen en vingers af te likken.

Lekker lunchen in Puurs
Productief lunchen + vergaderen

Productief lunchen + vergaderen 

Het nuttige aan het aangename koppelen? Kom vergaderen en lunchen bij Tess & Jess. Na telefonische reservatie kan je aan een grote tafel met plaats tot 10 gasten samenkomen.

Picknickmandje

Maak het mooie weer met een origineel picknickmandje vanaf 2 personen van Tess & Jess: een gegarandeerd succes. Alles hebben we voorzien: een dekentje, servies en bestek en al het lekkers dat je nodig hebt voor een onvergetelijke lunchdate. 

Geef je ogen de kost op onze menukaart en kom genieten van een lekkere lunch
bij koffiebar Tess & Jess in Puurs. Smakelijk!

Good coffee makes great friends!
“Good coffee makes great friends!”
bottom of page